Hoe smaakt kefir?

Hoe smaakt melkkefir?

De smaak van afgewerkte kefir is sterk gebaseerd op het type van de gebruikte melk en de tijdsduur van het fermentatieproces. In het algemeen heeft melkkefir een zure smaak en een bruisende textuur.

Zelf kefir maken

Als u nog nooit eerder kefir geprobeerd hebt, zouden we adviseren eerst kefirdrank te kopen bij de supermarkt (staat meestal naast de melk en yoghurt) voordat u over gaat tot de aankoop van kefirkorrels (zelf kefirdrank te bereiden).



Melkkefirkorrels

Met melkkefirkorrels kan je zelfgemaakte Kefir maken voor het hele gezin, Melkkefirkorrels zijn een levende cultuur en deze cultuur gaat een leven lang mee. Als u het regelmatig voedt en voor uw cultuur zorgt, kefir maken is gemakkelijk en neemt helemaal geen tijd in beslag. Alle kefirculturen worden geleverd met recept en instructie. Reserveer kefirbloempjes op de website. Onze website heeft tevens geweldige recepten om de meest geweldige kefirdrankjes te maken. Geniet van de natuurlijke sterkste probiotica ter wereld.

Verse kefirbloemen - Gebruik onze levende kefirkorrels om koe- of geitenmelk om te zetten in gezonde melkkefir. Met liefde verzorgt en vers bij u thuisbezorgd!

Levende Melkkefirkorrels te koop


BEVAT MELK

1 theelepel. Levende melkkefirkorrels in biologische melk

Ingrediënten: biologische melk, levende actieve kefirculturen

Niet-GMO, glutenvrij

Melkkefir bevat bacteriën: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii subsp. delbrueckii, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus kefiranofaciens subsp. kefiranofaciens, Lactobacillus kefiri, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides subsp. dextranicum, Leuconostoc mesenteroides subsp. mesenteroides, Pseudomonas, Pseudomonas fluorescens, Pseudomonas putida en Streptococcus thermophilus.

Melkkefir bevat giststammen: Candida humilis, Kazachstania unispora, Kazachstania exigua, Kluyveromyces siamensis, Kluyveromyces lactis, Kluyveromyces marxianus, Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces martiniae en Saccharomyces unisporus.